Opis

200W Timeable Električni Čevelj za Lase Ikiwa Stenske Stopala Toplejše Grelec Nizka raven Hrupa Čevelj Sušenje Dehumidifier Stroj

Funkcija:

1. Programabilni Števec: Nastavite želeni čas sušenja in čevelj za lase bo samodejno izklopi, ko čas se je iztekel.Izbirate 1, 2, ali 3-urni števci, ki temelji na različnih vrst čevljev in uporabniških scenarijev, ali uporabite zaporednih delovnih način za posebne debelejši čevlji.

2. Enostavna Namestitev: čevelj za lase lahko wall-mounted brez potrebe za vrtanje lukenj.Njegovo obračanje izstopu zraka omogoča prilagodljiva postavitev in učinkovito distribucijo toplote, da se posuši čevlje enakomerno.

3. Kompakten in Vsestranski Design: čevelj za lase je majhen odtis, zaradi česar je primeren za različne prostore.To se lahko dajo na več lokacijah, zagotoviti ogrevanje in razvlaževanje učinke, hitro odpravlja vlago in obnovo suhost za vlažno vogalih.

4. Prilagodljiv Timer Nastavitve: Uživajte mirno spati s tiho delovanje čevelj za lase celo noč.Wake up za suho in toplo obutev, pripravljena za uporabo.

5. Vsestranski Sušenje Rešitev: Ta čevelj za lase je idealen za sušenje čevljev, škornji, rokavice, smučarski čevlji, športni copati, športni čevlji, škornji lov, in outdoor oprema.

Specifikacija:

Barva: Kot je prikazano na sliki

Plug: ZDA, EU, UK (neobvezno)

Velikost: 36.5 * 16 * 8 cm/14.37 * 6.29 * 3.14 palčni

Material: ABS

Moč: 200w

Nazivna frekvenca: 50HZ

Ogrevanje temperatura: 40-42 ° C

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Čevlji za Lase

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5