Opis

Značilnosti:

【10-palčni Zaslon】: Omogoča takojšnje predvajanje videa in vam omogoča, da dokažejo svoje nedolžnosti v nekaj sekundah, medtem ko ostaja na cesti.

【Snemanje 1080P Video】: Zajemanje vseh v kristalno jasno video z 25 mm širokokotni objektiv kamere na sprednji strani.Samodejno snemanje video in avdio v neskončni zanki in jo shranite na pomnilniško kartico.Kot nalašč za snemanje prometnih nesrečah, scensko potovanja, nepričakovani trenutki, ali vsak socialni media vreden video.

【Dual Cam Istočasno Snemanje in pogled od Zadaj kamero podporo】: Ta Avto DVR ima dve kameri, ki omogoča hkratno snemanje iz dveh različnih zornih kotov.Slika v Sliki omogoča jasen pogled od spredaj in zadaj-up kamero.Ko je avto v Vzvratno Prestavo, avto DVR samodejno preklopi nazaj-gor sliko pogled z parkirišče linije.

【Enostaven za Namestitev in Uporabo】: Preprosto namestite avto DVR na vaše vetrobransko steklo z sesalni nastavek pod pogojem, in ga priključite na vir napajanja.Avto DVR začne se snemanje samodejno, ko se motor zažene.

【Zanke Snemanje in G-senzor】: Zanke za snemanje zagotavlja neprekinjen snemalni tudi ko je pomnilniška kartica polna.G-senzor zazna nenadno tresenje ali trčenj in ključavnice trenutnega video datoteko za zagotovitev pomembnih posnetkov ni prepisana.

Specifikacije:

* Dislay velikost Zaslona: 10 Palčni Zaslon na Dotik

* Video Ločljivost: 1080P

* Moč Vrsta Baterije: Build-v

* Vhod: 5V 2A

* Polnjenje način: Avto Polnilnik priključite v vžigalnik

* Sprednja Kamera: 1920*1080P

* Zadnja Kamera : 1920*1080P

* Široki kot: 170 stopnja širokokotni

* Video Format: AVI

* Slike:JPEG

* Objektiv Kamere na sprednji strani: 25 mm širokokotni

* Dual Camera Podpora: Da

* Hkratno Snemanje: Da

* Pogled Od Zadaj Kamero Podpora: Da

* Parkirišče Linije: Da

Package Vsebina:

1x 10-palčni Zaslon

1x Pogled od Zadaj Kamero

1x Napajalni kabel

1x Priročnika

Opomba:

1. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2. Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5