Opis

1/2/3PCS Velik Toaletni Papir Držalo Stensko Montirani na Papir Roll Imetnik S Shranjevanje Pladenj Wc Organizator Telefon Stojalo Kopalnica

Opis:

Površinska Obdelava: Spray Barve

Material: Prostor Aluminija

Barva: Siva, Črna, Bela

Oblika: Kvadrat

Slog: Lahka Luksuznih

Prodajno Mesto:

1. 【Priročen In Eleganten】Ohraniti Vašo Kopalnico Organiziran S Tem Stenske Sanitarne Roll Imetnik, Ki Je Tudi Stilsko Dekoracijo.

2. 【Prostora Za Shranjevanje & Sodobne】Ta Kompaktni Toaletni Papir Polje Neopazno Zlije S Sodobno Opremo, Da Bi Povečali Vašo Kopalnico Prostor.

3. 【Trpežna In Praktična】To papirnato Brisačo Nosilec Je Izdelan Iz Visoko kakovostnih Materialov, Zagotavljanje, Da se Lahko Kosajo z Vsakodnevno Uporabo In Zagotavljajo Praktično Shranjevanje Rešitev.

4. 【Večnamensko & Visoke Kakovosti】Zasnovan Za Majhen Prostor, Ki Živijo, To Stenske Sanitarne Roll Imetnik Je Vsestranski Pripomoček, Ki Doda Udobje Za Vsako Kopalnico.

5. 【Enostaven Za Namestitev In Inovativnih】Uporabite Ta Enostaven Za Namestitev In Inovativnih Papirnato Brisačo Razpršilnik Za Nadgradnjo Vašo Kopalnico, Izboljšanje Higienskih In Organizacije.

6. Material: Zgosti Aluminij Zlitine Material, ki Naredi Izdelek Težje, Nepremočljiva In Rje dokaz.

7. Stensko montažo: Wall-mounted Toaletni Papir Držalo za Enostavno Namesti In ga Lahko namestite Na Katerokoli Ravno Površino.

8. Izdelati Načrt: Rep Anti-spusti Oblika Preprečuje Zvitek Papirja padla.

Paket Je Vključeno:

1*tkiva Imetnik+1 nevidno Nalepke (vrstni Red Slog Za Dostavo)

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5