Opis

Organiziranje izletov z lahkoto uporabljajo tri škatla za shranjevanje namizni organizator.Gladke robove zagotovi, da ne bo bolelo roke, medtem ko svojo močno vplivajo zmogljivosti, lahko držite vse essentials.Z dovolj prostora za vse vaše zaloge, to mizo škatla za shranjevanje je popoln dodatek za vaš delovnem mestu.

Specifikacija:

Ime: namizni predal organizator

Material: PP

Specifikacija: small/large

Barva: bela/roza

Velikost:

Mala: 10.5*13*16.5 cm/4.13*5.12*6.50 v

Veliki: 17.5*13*16.5 cm/6.89*5.12*6.50 v

Seznam Izdelkov:

namizni predal organizator x1

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Razvrščene Shranjevanje: Večplastne design in neodvisno predali da to mizo škatla za shranjevanje idealno za organizacijo manjše predmete in vodenje, enostavno dostopne.Njegove tri škatle za shranjevanje ponujajo urejeno rešitev za clutter-prosta delovna mesta.

2.Brez truda Dostop: Z cartoon zajček oblikovan desk škatla za shranjevanje, shranjevanje in nalaganje vaše tiskovine, kozmetika, ali druge majhne predmete še nikoli ni bilo lažje.Zajec ročaj zagotavlja vleče gladko, in zaobljene robove ne bo bolelo svoje roke.

3.Močan in Vzdržljiv: To mizo škatla za shranjevanje je izdelan iz visoko preglednost PP materiala, ki je brez vonja, okolju prijazen, in trdna.Ima močno vplivajo zmogljivosti, ki lahko imajo vaše predmete varno in traja dolgo časa.

4.Okrepljeno Potek dela: Voditi vse vaše tiskovine v 1 mesto z našo mizo škatla za shranjevanje.Njeno učinkovito stackable design zagotavlja dovolj prostora, da imajo peresa, svinčniki, posnetki in več.Zgornji prostor za shranjevanje je kot nalašč za majhne pribor.

5.Dom in Delo: Izboljšati svojo mizo organizacija s tem vsestranski škatla za shranjevanje.Učinkovito shranjevanje delovnem mestu datoteke, tiskovine, in ličila orodja, je v svoji več oddelkov in predali, ki omogočajo enostaven dostop do vseh vaših essentials.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5