Opis

Bullet Točk:

1. Trajne Storitve: kozarec vina stojalo je narejeno iz visoko kakovostne lesene material, ki je debel teksturo in trajne strukture.Površine rack so anti-fade in trmast, ki lahko prepreči praske in poškodbe na vaš očala.

2. Preprosto Opustitvi: Enostavno obesite kozarcev vina z našo Kozarec Vina Rack izdelani v trendy Monstera Listov obliko.Namestitev na steno ali v omari brez vrtanja, z uporabo verige pritrdilni sistem.Dodajte pridih narave in organizacije za vaš dom s to elegantno obliko.

3. Snemljiv Design: Kup rack truda za šop trave-prost shranjevanje.Ta kozarec vina stojalo je enostavno za shranjevanje in prihrani prostor, zaradi česar je kot nalašč za vse velikosti sobe.Imejte kozarca vina, organizirano in da bi s to kompaktno stojalo, da ustreza kateri koli prostor.Poenostavite vaše shranjevanje in naredite red danes!

4. Stilsko Predstavitev: Naš kozarec vina rack je zasnovan tako, da dodate udobje v vašem življenju.Z elegantno obliko, ga lahko shranimo do 8 steklenice vina in vztrajati vaš očala, ki so organizirani.Odlično eksponat na družinskih srečanjih ali kot velik praznik darilo, ki ga lahko ponosni.

5. Pogosto se Uporabljajo: Povečanje vaš kozarec vina prikaz in shranjevanje s tem rack, ki se lahko enostavno pritrdi na vse bar omari, steno dnevne sobe, vinske kleti, ali kuhinjski omari.Povzdignil vaš dekor s tem multi-funkcijski dodatek.

Opis:

Organizirajte svoje vino, očala z našo Hangable Kozarec Vina Stojalo.Svoj trmast graditi zagotavlja, da so očala dobro zavarovan.Njena kompaktna velikost, zaradi česar je kot nalašč za vse prostora za shranjevanje, vključno z omarico.Eleganten design, ki dodaja pridih prefinjenosti.

Specifikacija:

1. Material: les + kovin

2. Velikost: približno 42*28.5*1cm/16.53*11.22*0.39 palčni Verige dolžina: približno 40 cm/15.7 palčni

3. Izdelek neto teža: približno 455g

4. Izdelek zmogljivost: do 8 steklenice vina/očala

Seznam Vsebine:

Kozarec Vina Rack*1

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5