Opis

Značilnosti:

popolnoma nova in visoke kakovosti

Glasbena Igrača Tiger: tiger igrača z vgrajeno dinamično glasbo & LED luči, lahko vodijo in hodi naprej, kot pravi ena, ter spodbujanje baby & malčka je interaktivno igranje.

Realistično Vožnjo Igrače Tiger: Zagotoviti simulacije pravi tiger premika, ni enostavno, da pade dol, s povezavo luknjo lahko povežete z vlečno vrv za otroka, sledenju, da električni tiger bolj privlačna za otroke s super pravi obnove.

Električni Tiger Igrača: električni tiger teče z glasbo & utripajoča luč, ki ga poganja 3 x AA baterije(treba kupiti posebej), ko ste aktivni , igrače lahko poženete & svobodno hoditi s prijetno glasbo, je opremljen tudi z vlečno vrv, enostaven za nadzor, za otroka toddlers, z dobrim izvajanjem svojih oprijemalne & po vsebini usposabljanja, izboljšanje njihovega roko oči usklajevanja sposobnost.

Visoka Kakovost Materiala: strokovno usposobljeno ABS plastika material, trajne elektronske komponente, popolnoma, da bi igrače naprej in nazaj prožno .

za IDEALNO Darilo za Dojenčke: To zanimivo tiger igrača je primerna za dojenček ali malčke, kot je rojstni dan, darila, Božična darila, in ustvarjanje lepih spominov in kot nalašč za medsebojno igro in vlogo za predvajanje zbiranje za čas.

Specifikacije:

Izdelek Dimenzije: pribl. 23 x 8 x 9 cm/9.05 x 3.15 x 3.54 palčni

Material: Plastika Elektronske komponente

Barva: Naključno Dostavo (Če kupite več kot eno, barve, boste prejeli, bodo enake ali različne.)

Neto Teža: pribl. 120g/0.26 lbs

Napajanje: 3 x AA Baterije ( pakiranje izključeni )

Paket Vključuje:

1 x Električni Tiger Igrača

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5