Opis

Lateks Odpornost Pasovih Večnamensko Izvajanje Usposabljanja Cev Prenosni Trajne Pomožna Orodja Varnost za Bodybuilding Oprema

Značilnosti:

1. Stabilno in varno: ribe lestvica U-shaped počivalnik, plava, z visoko vzgon, stabilna, varna, uravnotežena, in ne zadušitve vode, ki omogoča svež in prijeten poletni plavati.

2. Visoko kvaliteten material: Okolju prijazen PVC zgosti materiala, varno in non-toksične, koži prijazno in mehko, varno in eksplozijam, trajne in trganje odporni.

3. Priročno izpušnih: Hitro izpušnih plinov, enostaven za prevoz in uporaba, zložljiv za shranjevanje, in prihranek prostora.

4. Integrirano obliko: Gladkimi robovi in vogali, brez ostrih robov, nego za kožo, in obstaja steklenico vode skladiščnih prostorov na levi in desni strani, ki lahko sprejme pijač, plastenke ali steklenice vode, ki omogoča, da igrajo z dušni mir na vodi.

5. Outdoor oprema: bazen float je realno rib obsega obliko.Dodaja sijaj za vaš bazen s svojimi pisanimi barvami, ki so primerne za rojstni dan in poletje darila za otroke in odrasle.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Številka Modela: Voda Viseči Mreži

Glavni material izdelka: PVC

Izdelek barva: Barvna, Iver(neobvezno)

Velikost izdelka: 1350 mm/53.15 palčni x 900 mm/35.43 palčni x 120 mm/4.72 palčni

Izdelek bruto teža: 700 g

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Voda viseči mreži

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5