Opis

Aquatic Plavanje Plavalno Rokavice Pomoč Ton in Okrepiti Mišice, ki je Primerna za Kopanje na Plaži

Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

Dodaj Uporov:Naše plavanje strani plavuti lahko dodate uporov za vas, ko ste plavati, lažje usposabljanje, in izboljšati svojo plavalni slog, kot nalašč za začetnike.

Visoko kakovostnega Materiala:Naše silikona plavati orodje plavuti so narejene iz silikona, materiala, ki je lahek, udoben, prijazen do kože, odporne na obrabo in trajne.

Zagotavlja Popolno Prilagodljivost:slog oblikovanja teh plavalno roke za plavanje ne zagotavlja samo svoje roke s popolno prilagodljivost, ampak tudi poveča oprijem na gladkih površinah.

Ergonomska Oblika:silikona strani plavalne plavuti so ergonomsko oblikovana tako, da prsti, ni enostavno padel, in ne omejuje vaših rokah, česar udobno nositi.

Enostavno, da Dajo Na in vzlet:To plavalna strani plavalno je zasnovan z imitacija žaba palm slog.To je enostavno, da dajo na in vzlet, enostaven za prevoz, in velik pomočnik za plavanje usposabljanja.

Specifikacija:

Material: Silikon

Velikost: S: približno 15 cm*4 cm/5.91*znašala 1,57 v M: približno 17 cm*5.5 cm/6.69*2.17 v L: približno 19 cm*6.5 cm/7.48*2.56 v

Paket Vključuje:

1 Par* Plavanje Strani Plavuti

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5