Opis

Bullet Točk:

1. Domiselno Narejen: Ti avto osvežilcev zraka so vdelan z bleščečimi kristali, ki odsevajo svetlobo, in poskrbite, da vaš avto notranje polno razkošja.So lepo oblikovana z odlično izdelave in elegantne oblike.

2. Ustvariti Vzdušje za Udobje: Izkušnje vožnja z avtomobilom, kot še nikoli prej z naš avto osvežilcev zraka, ki ustvarjajo vzdušje, udobje skozi vgrajeni aromatreat.Prilagodite in spremenite vonjave, ki so vaše želje za sprostitev, poživitev, ali osvežujoča vožnjo.

3. Široko Uporabo Obseg: Ti avto osvežilcev zraka, ki so primerni za vsa vozila.So elegantno in dodajte notranje opreme za vaš avto.So tudi, da vaš avto vonjem sveže in prijetno.

4. Enostavna Uporaba: Preprosto ga priključite v zrak vtičnico na avto in uživajte v dobro vzdrževana in prijeten vonj.Nobenega orodja ali moč, ki je potrebna, zaradi česar je preprost in enostaven za namestitev.

5. Odlično Darilo: Ta avto osvežilcev zraka je ne samo lepe in kompakten, ampak tudi super darilo ideja za svojo družino, prijatelje ali sodelavce.Ali je Valentinovo, Božič, ali kateri koli drug poseben dan, ta osvežilcev zraka se bo, da jih vesel.

Opis:

Ta Avto Parfum Difuzor ponaša lepe izdelave in se lahko spremeni glede na vaše želje.Njegova elegantna oblika doda notranje opreme za vaš avto in zaradi česar je videti bolj prefinjeni.Z enostavno uporabo, je treba imeti za vsak avto ljubimec!

Specifikacija: 1. Ime: Avto Osvežilcev Zraka

2. Material: Legirano

3. Velikost: (pribl.)11.5*9 cm/4.53*3.54 cm

4. Teža: 26 g

Seznam Vsebine:

1* Avto Osvežilcev Zraka

Vrste nasvetov:

1. Zaradi barvno temperaturo zaslona, kamere, osvetlitve okolja in fotografijo, spretnosti, itd., lahko pride do rahle barvne razlike na slikah, nekaterih proizvodov, in barva je ob upoštevanju dejanskega izdelka!

2. Zaradi različnih ročno merjenje, prosimo, dovolite rahlo velikost razlika.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5