Opis

Bullet Točk:

1. Sijajni in ljubek: Ta avto je okras je izdelan iz visoko kakovostnih zlitine in nosorogovo, ki so odporne na obrabo in imajo dolgotrajen sijaj, zaradi česar je elegantno in vrhunsko opremo za vaš avto.

2. Bleščečimi okraski: Dodajte nekaj iskrico in čar za vaš avto s temi nosorogovo metulj okraski.So enostavno visi na rearview mirror ali kjerkoli vam je všeč, in jih pokazati svojo osebnost in dobrega okusa.Metulj obliko simbolizira svobodo in lepoto, zaradi česar vaš avto bolj privlačna in elegantna.

3. Vsestranski slike okraski: Ti nosorogovo metulj avto okraski so izdelani z obeskom čar, ki jih lahko preprosto visijo na vaše vzvratno ogledalo, okna ali stene.Dodajajo pridih iskrico in eleganco za vaš avto notranje zadeve ali doma dekor.

4. Očarljivo dekor: Dodaj očarljivo dotaknite se, da je vaš avto ali soba s tem nosorogovo metulj ornament, ki blings pod sončno svetlobo in osvetli vaš prostor.

5. Omamljanje in ljubek: Nosorogovo Metulj Avto Okraski so veliko darilo idej za prijatelje in družino, ki radi metulji in bling.Uporabijo se lahko tudi kot naselje darila, stranka dobave, ali doma okraski, dodajanje dotik glamours in lepota v kateri koli prostor.

Opis:

Dodamo nekaj čar, da je vaš avto s temi metulj vzvratno ogledalo zastori.Ti občutljivo dekoracije so odporne na obrabo kovin in kristalov, sije svetlo sijala v soncu.So enostavno prekine in nastavi in ne blokira vaš pogled.Uporabite jih lahko tudi kot naselje darila za vaše prijatelje in družino.Te metulj zastori, bo vaš avto bolj privlačna in elegantna.

Specifikacija:

1. Ime izdelka: avto rearview mirror metulj obesek

2. Material: Legirano

3. Velikost: O 10x8cm

Seznam:

1x Nosorogovo Metulj Avto Ornament

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5