Opis

Bullet Točk:

1. E asy za Uporabo: ustrezno količino parfum na dnu te lepe risanke veverica osvežilcev zraka, in uživajte v naravnih širjenje vonj v vašem avtomobilu.Je majhna in lahka, lepo in nežno, ta osvežilcev zraka je enostaven za uporabo in doda dotik ljupkost za vaše vozilo.

2. Eco-Prijazen In Trajen: iz okolju prijaznega sadra materiala, ti srčkan avto osvežilcev zraka niso enostaven za škodo in traja dolgo časa.Ti so tudi okolju prijazno in brez okusa, tako da boste lahko uživali svež in prijeten vonj v vašem avtomobilu .

3. Široka Uporaba: Ali želite, da uživajo sproščujoča aroma v vaši spalnici ali dnevni sobi, ali ustvarite praznično razpoloženje v vaš avto ali stranka, ti srčkan avto osvežilcev zraka so kot nalašč za vas.Uporabite jih lahko tudi v kavarni, jedilnica, družinske sobe, ali bar, da bi naredili vtis na vaše goste in stranke.

4. Osveži Vaš Avto Zraka: Ta ljubka avto osvežilcev zraka so ne le ljubko, temveč tudi učinkovito.Lahko odstranjevanje vonja iz klimatske naprave, hrano in znoj, ki zapuščajo vaš avto vonjem sveže in čisto.

5. Čudovito Darilo: Ali je za svojega brata, prijatelja, kolega, družino, sestri ali zakonca, to srčkan avto osvežilcev zraka je odličen način pokazati vašo ljubezen in spoštovanje.To je ne le ljubko, temveč tudi učinkovit pri odstranjevanju vonjav in osvežitev zraka.

Opis:

Iščete darilo za vaše sestre ali sebe?Ta avto parfum difuzor je lepa in občutljivo opremo, da bo, da zrak osveži, v avtu ali jedilnico.Narejena je iz trpežnega materiala, ki je ni enostavno škoda.Izbirajo med različnimi vonji in barve, da bo ustrezala vašemu razpoloženju in slog.

Specifikacija:

1. N ame: Srčkan Veverica Freshener Ornament

2. Velikost: widex višina o 7x8.5 cm/2.76x3.35 palca

3. Teža: približno 256g

4. Uporablja: avto/home/priložena darila/dekoracijo

5. Material: NP mineralnih prahu surovin (super white) Detta barvilo

Seznam Vsebine:

1. 1pc x avto parfum difuzor

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5