Opis

Opis:

Obdržite svoj sedež in nazaj ohladi v vročih poletnih dneh s tem ergonomska Hlajenje Avto Sedeža Kritje.Anti-slip design zagotavlja nobene deformacije in enostavno namestitev.Premagal toplote in uživajo udobno vožnjo vse poletje dolgo.

Specifikacija:

Ime izdelka: Hlajenje Sedežne Blazine za Avto

Material: vlaknin

Velikost: približno 46*48 cm/18..8*18.1 palčni

Teža: 200 g o

Seznam Izdelkov:

Hlajenje Sedežne Blazine za Avto x 1

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Hladilnik Občutek: Naše hlajenje sedežne blazine omogoča hitro odvajanje toplote, zmanjša temperatura prenos med telesom in sedež, da ste kul med vročimi poletji.Dihanje design zmanjšuje znoj.

2.Distribuirati Masa Enakomerno: Doseči optimalno razporeditev teže in podporo za hrbet in boki z našimi 3D strukturo in ergonomsko Hlajenje Sedežne Blazine za Avto.

3.Zmanjša Nelagodje: poslovite se od dolge razdalje vožnje nelagodje s tem hlajenje sedežne blazine.Anti-slip teksturo in prezračevanje zagotavlja podporo za hrbet in boki, zaradi česar je kot nalašč za preprečevanje utrujenosti.

4.Dolgotrajna Uporaba: Izdelane iz ne-izginja, stroj, in posebni optični material, ki nikoli ne deforms, ta avto sedežne blazine skrbi, da ste udoben in kul za več.Pogon brez pregrevanja!

5.Multi-funkcionalno Uporabo: Izkušnje svež zrak in udobje med dolge vožnje z našo Hlajenje Sedežne Blazine za Avto.To je enostavno namestiti na večino avtomobilov, športna terenska vozila in tovornjaki.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5