Opis

6-Kanalni Mešalna 99 DSP Enote Zvočni Mešalnik Zvočnih Kartic Digitalni LCD Zaslon Bluetooth, združljivega za Zunanjo Konferenca

Funkcija:

1. Strokovno 6-kanalni Digitalni Mešalnik z LCD Zaslonom in MP3 Vhod: Ta mešalnik zagotavlja napredno za profesionalne avdio mešanje.LCD-zaslon omogoča enostavno navigacijo in nadzor, medtem ko MP3 vhod omogoča nemoteno integracijo z zunanjimi napravami.

2. 99 DSP Učinke za Vsestranski Avdio Obdelave: Z 99 vgrajen DSP učinke, imate široko paleto možnosti za izboljšanje zvoka.Ali potrebujete reverb, delay, chorus, stiskanje, ali izkrivljanje, te učinke je mogoče enostavno spremeniti, da bi dosegli želeno kakovost zvoka.

3. 48V Napajanje in naprave, ki so združljive Povezave: Ta mešalnik ponuja 48V fantomsko napajanje za kondenzator mikrofoni, ki zagotavljajo visoko kakovost snemanja.Je tudi vmesnik USB za priklop MP3 predvajalniki in podpira tehnologijo Bluetooth, združljiva povezavo s pametnimi telefoni.

4. Multi-funkcionalna Zasnova za Udobje: Združuje zvočne kartice funkcije, Bluetooth, združljiva zmogljivosti, in USB povezave, ta mešalnik je vsestranski orodje.Povežite z računalnikom prek podatkovnega kabla, da uporabljajo svoje zvočne kartice zmogljivosti.Uporabite podatkovni kabel za napajanje in prenos podatkov.Z Bluetooth, združljiva, lahko brezžično povežite vaš pametni telefon za enostavno avdio nadzor in vrata USB omogoča priročen dostop do glasbenih datotek, shranjenih na pomnilniški ključek.

5. Širok Spekter uporabe: Namenjena za različne elektronske naprave s tehnologijo Bluetooth, združljiva zmogljivosti, ta mešalnik lahko neopazno vključen Bluetooth-združljiv način s pritiskom na gumb.To je kot nalašč za poroko gostovanje, nastopov, živo, zasebni karaoke sobe, doma petje seje, in še več.Svoje nastavljiv nastavitve omogočajo uravnoteženo in impactful zvočni učinki, ki ustvarja izjemen izkušnjo za vaše občinstvo.

Specifikacija:

Certificiranje: CE

Poreklo: Celinska Kitajska

Tip: pri NAS Plug, z EU Vtič (neobvezno)

Material: Kovina

Število kanalov: 4/6

Mikrofon: 4/6

Kanal izravnalna: 2

Pomožni izhod: 2

Poraba energije: 20 W

Učinek: 99 DSP

Izhod: USB OTC

Napajanje: 12V 2A

Velikost: O 235x210x50mm/9.25x8.27x1.97inch

Teža: 1500g

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 * Mešalnik

1 * Napajalni adapter (neobvezno)

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5