Opis

Hranite vaše vetrobransko steklo čisto in urejeno z naš Avto Screenwash Koncentrat.Naša formula je bolj varčuje in je brez padavin ali nečistoče.Zmešamo s proti zmrzovanju za izboljšano čiščenje delovanje v zimskem času.Enostaven za uporabo, samo odprete pokrov rezervoarja.A mora imeti za varnejšo vožnjo v vseh vremenskih razmerah.

Specifikacije:

Ime: Avto Pranje Vetrobranskega Stekla Tablet

Seznam Vsebine:

8*Avto Screenwash Tablet

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Prenosni Popolnosti: V 16*2 mm tablete so majhen in prenosen, zavzema manj prostora in hkrati še vedno zagotavlja močan vetrobransko steklo čiščenje rešitev.Samo dodajte 1 tableto na vodo in se rešiti iz lugging okoli velikih steklenic čistilno tekočino.

2.Hitro in Temeljito Čiščenje: Imejte vetrobransko steklo kristalno jasno z našo enostaven za uporabo avtomobila pranje vetrobranskega stekla tablet.Brez padavin ali nečistoč, ki lahko blokira izhod, ki jih raztopi v celoti za nered-brezplačno čiščenje izkušnje.

3.Varno in Učinkovito: zagotavlja popolno zaščito za vaš avto je vetrobransko steklo z našo čistilno tablet, ki ne poškoduje ali drugih delov vašega vozila.Varen za okolje preveč!Zmešamo s proti zmrzovanju za boljše čiščenje v zimskem času.

4.Učinkovita Rešitev: Ti avto pranje vetrobranskega stekla tabličnih računalnikih, lahko ne samo zmanjševanje trenja med stekla in vetrobransko steklo, ampak tudi čisto kuhinja, madeže in umazanijo iz kopalnica tla.Hranite vaše vetrobransko steklo čisto in urejeno s temi vsestranski tablični računalniki.

5.Enostavna Uporaba: Dosegli kristalno jasno vetrobranskega stekla brez kakršnih koli težav z naš Avto Pranje vetrobranskega stekla Tablet.Nalijemo vodo v posodo, dodajte 1 čiščenje tablični računalnik, počakajte za 15-20 minut, odprite pokrov rezervoarja in ste na dobri poti!

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5