Opis

Bullet Točk:

1. Brez olja In Svetlo, Pogled: S tem avto olje madež čistilo, lahko učinkovito odstrani madeže iz vašega vetrobransko steklo in okna, ki svoj pogled jasnejše in zagotoviti varno vožnjo.

2. Nepremočljiva Steklene Površine: Ta avto oljne madeže lahko učinkovito čistilo odstrani oljne madeže na steklene površine in preprečiti dež, prah in madeži olja z vztrajanjem znova.To oblikuje neviden nepremočljiva plast, ki odbija vodo in umazanijo, in tvori zaščitni film, ki traja dolgo časa.

3. Mile In Brez Škodljivega Čistilca: S super aktivne sestavine, tem čistejše lahko enostavno odstranite madeže olja iz vašega avtomobila, ne da bi poškodovali barve.Ne vsebuje nobenih škodljivih snovi in je blag in ne-draži vaše kože.

4. Enostavno Za Pranje: Z ta avto olje madež čistilo, lahko obrišite steklo enostavno in hitro.Samo stisnite na gobico, obrišite obarvajo območje, in sperite z vodo.Nato obrišite s krpo in uživajte v peneče rezultat.

5. Splošno Velja: Ta avto olje madež čistilo lahko odstranite trdovratne madeže olja iz različnih površinah, kot so vetrobransko steklo, rearview mirror, luči, okna, stekla, kovine, in usnje.To se pogosto uporablja tako za notranje zadeve in zunanje čiščenje vašega avtomobila.

Opis:

To vetrobransko steklo čistilo lahko učinkovito odstranjevanje umazanije, prahu in maščob iz vašega avtomobila vetrobransko steklo.Prav tako tvori zaščitno folijo, da se prepreči vodo mesta in zamegljevanje, povečanje vaše varno vožnjo.Preprosto spray je na vetrobransko steklo in obrišite s krpo.To se pogosto uporablja za avtomobile, tovornjake, motorna kolesa in druga vozila.

Specifikacija:

1. Tip: Steklo Olje Film, Odstranjevalec

2. Glavne sestavine: oljni film mazilo

3. Rok trajanja: tri leta

Seznam Vsebine:

1pc x avto oljni film odstranjevalec

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5