Opis

Visok Pritisk Avtomobila Pranje Nastavljiva Šoba Avto, Pralni stroj, Šoba za Pranje Lance Šoba za Vrt, Zalivanje, Pranje Avtomobila Vzdrževanje

Funkcija:

1. Zmago Stikalo Design: Ta avto pranje šoba je zmago stikalo za oblikovanje na ročaj, ki je enostaven za upravljanje in enostaven za uporabo.Ta zasnova omogoča uporabniku, da vklopite šoba na in izklop in povečuje učinkovitost uporabe.

2. Ergonomska Ročaj: voda pištolo, šoba ima ergonomski ročaj, ki je lahkotno in udobno, da imajo in ne bo postal utrujen, se po daljšem obdobju uporabe.Ta oblika zagotavlja boljšo izkušnjo uporabnika in zmanjšuje ročno utrujenost.

3. Nastavljiv Spray: električni razpršilec šoba je vse-kovinski gumb, ki vam omogoča, da prilagodite ustnik za različne scenarije, vključno zalivanje rož, pranje tal in pranje avtomobilov.Ta oblika doda, da je prilagodljivost in uporabnost izdelka.

4. Neprepustnih Design: To cleaner spray razširitev palice je kovana iz enega kosa in značilnosti neprepustnih gume obroč oblikovanje na ročaj in razširitev rod za ne pušča in veliko pritiska.Ta oblika omogoča šoba bolj trajno in zanesljivo, ki zagotavlja boljšo izkušnjo uporabnika.

5. Kompakten in Prenosen: pranje pištolo, šoba je kompakten in prenosen in se lahko uporablja z avto pranje pralni.Ta oblika je primerna za uporabnike, ki za prevoz in uporabo, izboljšati prenosljivost in uporabnost izdelka.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Ročaj Vrsti: Palm Tip

Vodni Curek Tip: Vodni Stolpec

Barva: Kot prikazano

Material: ABS + Kovina

Dimenzije:

560 x 30 x 30 mm/22.0 x 1.2 x 1.2 palčni

650 x 30 x 30 mm/za 25,6 x 1.2 x 1.2 palčni

Vodni tlak: 0-5mpa

Uporaba: pranje avtomobila, zalivanje cvet, klimatske naprave za čiščenje

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Avto Pranje Šoba

[relateproductdetail/]

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5