Opis

Opis:

Vetrobransko steklo Strgalo s Čopičem za Led in Sneg lahko se pogosto uporablja za vozilo, vetrobransko steklo, zadnje windows, strani okna, vrata, streho, in je narejena iz kakovostne ABS, PVC in kovinskih materialov, ki vam omogoča, da uporabite trajno in zanesljivo.

Specifikacije:

Izdelek: Avto Sneg Krtačo in Ledu Strgalo

Opcija Barva: Oranžna, modra

Velikost: približno 77*11 cm (95*11 cm po širitev)

Material: ABS+PVC+Kovin

Uporablja modele: Univerzalna

Funkcije:

Sneg Odstranitev Krtačo: ABS visoke trdnosti plastičnih mas, PVC krtača žice, ki je odporna na nizke temperature in ni enostavno, da bi prekinil.

Sneg Odstranitev Vodja: Narejen iz ABS plastike visoke trdnosti litje plastike, trdo in trdno

Seznam Vsebine:

1* Avto Sneg Strgalo in Krtačo

Opombe:

1. Zaradi svetlobne učinke in fotografiranje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Endurable Materialov】: Avto Sneg Krtačo in Ledu Strgalo je izdelan iz visoko-moč ABS gred, PVC ščetine, in EVA bombaž ročaj, in je sposoben, da prenese nizkih temperaturah do -40C.

2.【Multi-namene Uporablja】: Okno Avtomobila Sneg Odstranjevalec je praktično 2-v-1 design, ki omogoča, da uporabite sneg čopičem potegnite sneg in led strgalo za odstranjevanje ledu ali ivja.

3.【Udoben Oprijem】: Ergonomsko oblikovani, z utori, da se prilega vaši prsti in sprejel mehko in trajne materiale, Podaljša Vetrobransko steklo, Strgalo se lahko uporablja udobno.

4.【Široko Področje uporabe Uporablja】: Vetrobransko steklo, Strgalo s Čopičem, ki omogoča enostavno odstraniti sneg, led in ivje na vetrobransko steklo avtomobila, zadaj windows, strani okna, vrata avtomobila, avto, streho, in še več.

5.【Enostaven za Shranjevanje】: Avto Sneg Strgalo in Krtačo Orodje lahko zlahka ločijo, da uporabite posebej, zaradi česar je priročen za shranjevanje, in prihrani prostor v sobi.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5