Opis

Opis:

Na penjenje črpalka škropilnica je, profesionalne in kakovostne avto, pralni sistem, ki revolucionarno značilnosti pene peskanje tehnologijo, da bi za pranje vašega avtomobila hitro in enostavno.Samo pritrdite ga na svojo cev in začne peskanje

Ni več ribanje z gobo, čopičem ali mitt, da se da ročno oprati sijaj.Preprosto spray in sperite z vodo in zaslužiti vaš avto sije kot nova

Močna pena razpršilnik in energije za pranje napolni ogromne količine zrak v milo in voda za ustvarjanje odejo debele pene, tako kot strokovno carwash.Očisti vsak del avtomobila - od vetrobransko steklo za telo

Značilnosti:

Material: ABS

Velikost: 33*15 cm

Teža: 550 g

Seznam:

1*Zaznavanje Pene Spraye

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Fina Pena: čeprav priročnik tlak, ki lahko proizvajajo super fine pena, ročno črpalko škropilnica zagotavlja najboljše in največ mehčalni učinek za vaš avto pranje ali karkoli drugega.

2.Enostavno Razstaviti: Ta avto zalivanje vode spray steklenico je zelo enostavno razstaviti, kar pomeni, da lahko enostavno zamenjati čistilno raztopino.

3.Visoko kakovostnega Materiala: Pene Črpalka Škropilnica je trmast steklenico, 2 litrov/0.53 galono rezervoarja za večjo zmogljivost shranjevanja in več spray čas.Če pene razpršilec se uporablja pri nizkem tlaku, boste morda morali pressurize to.

4.Nastavljiv Pene Obliko: šoba za zalivanje, lahko je nastavljiv, lahko prilagodite pene obliko z vrtenjem šoba, brizganje spray ali zračna razdalja.

5.Nastavljiva Nastavitve: šoba lahko enostavno prilagodi iz spray spray nastavitev. , 3 sprožilec nastavitve, vključno z razpršilom, pretoka in izklop lahko enostavno prilagodi, ki ga preprosto obrnete šoba, ki je primerna za obrat sprej stekleničkah.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5