Opis

Bullet Točk:

1. Globinsko Čiščenje: Naše penasto čistilo, lahko prodre globoko v videz vašega avtomobila notranje zadeve, takoj osvetlitev in obnovitev prvotne barve, brez poškodb materiala.Prav tako pomaga, da zamuda staranja za enostavno čiščenje proč onesnaževalcev.

2. Vrhunsko Kakovost: Naš avto notranjosti pene cleaner je narejen iz okolju prijaznih materialov, ki nima stranskih učinkov, brez škodljivih snovi, in ne draži kože.Ste lahko prepričani, da jo uporabljajo za čiščenje avtomobila brez skrbi za poškodbe notranjosti ali škoduje zdravju.Prav tako je oblikovana brez olja, tako da ne pušča mastnih levo na vaš avto.

3. Čim večje Ohranjanje: Zagotavlja dolgotrajno zaščito pred izginja, staranje in pokanje zaradi toplote in sončne svetlobe.Ta avto interior cleaner ustvarja visoko zaščitno plast, ki ponujajo odlične UV zaščito usnja, vinil, druge, in gume površin, da jih je videti kot nova.

4. Popoln Sijaj: Ta pena čistilo odstranjuje cestno umazanijo, madeže in prstne odtise iz vašega avtomobila površin, daje vaš avto nov videz z crystal clear, serija-brezplačno sijaj.Je dolgotrajen sijaj ščiti vaše vozilo pred umazanijo in prahom, kar omogoča lažje čiščenje in vzdrževanje.

5. Široko Uporabo: Oživiti videz avtomobila notranjost z naš Avto Notranjosti Pene Čistejše, kot nalašč za povrnitev sijaja podbojev, pedala, pnevmatike, in instrument plošče.Poleg avtomobilov, uporabite ta vsestranski čiščenje rešitev za obnovitev izdelkov iz usnja, zofe in široko paleto gospodinjskih površinah.

Opis:

Hranite vaše vozilo videti kot novo z naše Pene so Čistejši.Enostavno obrišite proč kontaminantov, z učinki brez stranskih.Nudi UV zaščito in popoln sijaj.Idealen za pnevmatike.

Specifikacija: 1. Ime Izdelka: Avto Notranjosti Pene Čistilec

2. Kapaciteta: 100 ML

Obvestilo:

1. Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

2. Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Seznam: 1*Avto Notranjosti Pene Čistilec

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5