Opis

Bullet Točk:

1. UV in Odporen na Olja : dodan graphene keramična prevleka, ta avto prevleke agent lahko blokira škodljivimi UV žarki in preprečuje bledenje.Prav tako se lahko popolnoma izolirano od prahu in olje, vodenje vaš avto sijoča in čista.Ta premaz agent je 12H trdoto in ne speremo po nekaj opere.

2. Trpežen vodoodporen Premaz: Ta avto prevleke agent lahko učinkovito poveča trdoto vašega avtomobila barve površine, ustvarjanje močno oviro pred cestno umazanijo in blato.Krepi tudi svetlost in sijaj vašega avtomobila, in vam daje osupljiv pogled, ki traja.

3. Zmanjšanje Zavrtimo Oznake: Ta avto prevleke agent vam pomaga, da se prepreči zavrtimo znamke, ki nastanejo z vsakodnevno vožnjo.Ima odlično hydrophobicity, ki odbija vodo in umazanijo.Prav tako smooths iz manjše praske in obnovi vašega avtomobila sijaj.

4. Kompakten in Priročen: Ta avto prevleke agent prihaja v 30ml stekleničko, ki je enostaven za prevoz in ne zavzamejo prostora.Boste lahko uporabili za vaš avto kadarkoli, kjerkoli in za bleščečo in zaščitni konča.

5. Vsestranski Design: Ta avto prevleke agent vsebuje visoko koncentracijo fluorosiloxane kristalna prevleka, ki tvori voda-dokazilo plast na vaš avto.Varuje vaš avto barve od dežja, snega in umazanijo in omogoča enostavno čiščenje.Prav tako je odporen na obrabo in trganje, vodenje vaš avto bleščečo in novo.

Opisi:

Spray Premaz Agent lahko zaščitite svoj avto barve iz dnevne vožnje s tem trajno spray premaz agent.Ne speremo po nekaj opere in je enostaven za prevoz v avtu.Samo spray in obrišite za sijoče konča.

Specifikacija:

1. Učinkovito kristalizacijo vsebina: 98%

2. Kristalno trdota: 9H+

3. Referenčna količina: 30 ml

4. svetlost :90%

5. Gladkost: 80%

6. Vode prepustnost (določanje hidrofobne Kota):105"

7. Voda zlorabe: 93%

8. Stopnja vnetljivosti: negorljive

Seznam Vsebine:

Avtomobilske Prevleke Agent*1

Čistilna Goba*1

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5