Opis

Bullet Točk:

1. Trmast In Neprepustne: iz trajnega Mackintosh materiala, to split klimatska naprava storitev vrečko lahko zdrži visok tlak in preprečuje prepuščanje vode.Prav tako je za večkratno uporabo in enostaven za čiščenje, kar je stroškovno učinkovita in okolju prijazna rešitev za vaše AC vzdrževanje potrebe.

2. Enostavno Čiščenje: Ta storitev torba prihaja z dveh strani, podporne plošče, odtočno cev, vodne pipe, ščetka za čiščenje, in stretch vrvica za opaljivanje tega.Lahko jih uporabite za čiščenje vaših split klimatska naprava je enostavno in učinkovito.

3. Primerno Za Pranje: To split klimatska naprava storitev torba ima veliko odprtino, ki omogoča preprost dostop do stenske enote in pranje proč prah in umazanijo z vodo.To je tudi enostaven za uporabo in shranjevanje.

4. Zlahka Nosite: Naše split klimatska naprava storitev torba je majhna po velikosti, lahek in zložljiv, zaradi česar je enostaven za prevoz in shranjevanje v vašem vozilu, ali toolbox.

5. Smešno Darila: Ta AC Enote Prahu, Pranje, Čiščenje Pokrov je primeren za prijatelje, družino, sodelavci, ženske in teen dekleta, itd., tako estetiko in praktičnost, odlično Božič, Zahvalni dan, darilo za rojstni dan.

Opis:

Imejte split klimatska naprava čistiti s tem stenske čiščenje pokrova vrečko.Narejen je iz trpežnega Mackintosh materiala, ki preprečuje uhajanje vode in varuje vaš tla.Prav tako prihaja z ščetka za čiščenje, da vam pomaga odstraniti prah in umazanijo iz vašega AC enote.Ta torba je majhna po velikosti in enostaven za shranjevanje, ko ni v uporabi.To je veliko darilo za zahvalni dan ali vsako priložnost.

Specifikacija:

1. Voda vrečko:

2. Izdelek materiala dežni plašč material + elastični vrvi

3. Veter kolo krtačo:

4. Material: pp+nerjavečega jekla

5. Velikost izdelka: 25*3cm/9.8*1.2 palčni

Seznam Izdelkov:

Čiščenje vrečko *1 set

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5