Opis

Opis:

Material: železo+steklo

Velikost:25*10.5*9*2 cm/9.8*4.1*3.5*0.78 cm

Barva:kot slika

1.Visoka kakovost materiala : Ta električna zobna ščetka organizator je narejena iz železa z zaščitno prevleko, bolj trpežne in prezračevane kot zobna ščetka polje držalo.

2.Preprosta vgradnja:zobno ščetko nosilec je pritrjen z močno nalepke.ni vrtanja,Je izdelek lahko postavi na mizo ali neposredno prilepimo na steno.Potem ko čakajo, 24 ur, je lahko biti trdno pritrjena na steno

3.Vsestranski: Poleg tega ima zobne ščetke in zobne kreme za redno uporabo, naše ščetkanje imetnik je idealen za organizacijo roko milo, obraza izdelkov , glavniki, voda izbirčen, ,shranite ličila ščetke, nohtov datoteko, in druge makeups v organizator na vaše mize.Je zelo prostoren, vendar ni močen.

4.Lepe videz:zobno ščetko imetnik je preprosto, vendar kompakten in organizirani.je higienski, brez akumulacijo vode, da naj svoje mokro zobne ščetke in hairbrushes način, in obdržati vaše kopalnica števec več , nered.

5.Večnamenski:natančno votlih vklesan naša kopalnica organizator in skladiščenje se bo preprečilo stvari padejo, držeč jih prezračevati.To " za čisto in premakniti vse, kar je zunaj način, da bi vaš pult manj grdo in tidier.

OPOMBA

1. Kot vsi vemo ,v različnih računalnikih prikaz barv drugače,barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od naslednje slike.

2. Če menite, težko izbrati velikost ,vas prosimo, da se obrnete mewe vam bo dala nekaj predlog,ampak to je za vas zgolj kot referenca.

3.Smo lahko sprejmete Mešani elementov,Barv In Velikosti Naročila.Več količinah, bolj popust.

Paket vključuje:

1 kos* Shranjevanje Rack

pozdravljeni, fantje, hvala za obisk moje trgovine.Lahko stopite v stik z nami, da bi dobili več podrobnosti blaga .bomo biti pripravljen na odgovor vas ASAP.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5