Opis

Bullet Točk:

1. Varna Vožnja: Uživajte jasno vizijo, medtem ko je vožnja v času zime s ta Avto Grelec Defroster, topel zrak se proizvaja hitro, odtajanje in defogging vaše vetrobransko steklo za varno vožnjo.

2. Lahkotno Toploto Pozimi: Zavrne zamrzniti svoje roke in noge v hladno zimo z našo prenosni avto grelec defroster z ventilatorjem.Ostali toplo in udobno, medtem ko je hitro segreje zrak, odtajanje vaše vetrobransko steklo, okna in ogledala, zaradi česar vaša jutranja rutina vetrič.

3. Vrh dovod Zraka: Naša prenosni avto grelec defroster z ventilatorjem značilnosti edinstveno votlih-vklesan zasnova in doda vrh zrak.Velike količine zraka zagotavlja hitro ogrevanje, medtem ko še vedno energetsko učinkovita.Vam ne bo treba skrbeti za prostor omejitev, medtem ko maksimira ogrevanje uspešnosti.

4. Prilagodljiv Grelec: Naša prenosni avto grelec defroster z ventilatorjem omogoča neposredno topel zrak točno tam, kjer jo potrebujete s svojo 360-stopinjsko vrtenje in nastavljiv kota nadzor.Bivanje prijetno in udobno v vseh vremenskih razmerah, ali ste na dolgo potovanje ali samo postavka za delo.

5. Delujejo Varno: S svojo 140 CM žice, ta prenosni avto grelec defroster se lahko enostavno namesti na katerem koli področju vašega vozila.Prihaja z dve prestavi prilagoditev nastavitev, ki jih lahko zagotavlja ravno pravo količino toplote za odmrzovanje windows ali segreje vašo vožnjo.

Opis:

Za udobno bivanje vse leto z našimi 2 v 1 Avto Prenosni Grelec in Ventilator!Hitro odmrzovanje in defog pozimi, medtem ko imajo udobno doživetje vožnje v poletnih mesecih.Prilagodite gor in dol za varno uporabo.Najprimernejši od vsi, to ne vpliva na vaše vozilo je prostor v notranjosti!

Specifikacije:

1. Ime: Prenosni Avto Grelec Defroster

2. Material: ABS

3. Dolžina kabla: približno 140 CM/55.11 V

4. Teža: približno 291g

5. Velikost: o 10*7.5*8.5 CM/3.93*2.95*3.34 V

Seznam Vsebine:

1*Avto Prenosni Grelec in Ventilator,

Opomnik:

Velikost izdelka/slik, ki so ročno izmerjene in jih, prosim, odpusti mi za malo odstopanja

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5