Opis

Opis:

Obstajajo 3 različne velikosti čopičev, v tem kompletu, lahko izberete glede na vaše potrebe.

Ta čopič lahko uporabijo za čiščenje težko doseči mest za pnevmatike, kot so nadzorni plošči kolesa, rešetke, zračnikov, usnje, usnjeni sedeži in drugih občutljivih mestih, in se lahko uporablja za notranje in zunanje dele avtomobila.

Značilnosti:

Ročaj material: PP materiala Krtačo material: izdelovanje svilenih

barva: siva

Prednosti: Različnih velikosti lahko izberete glede na velikost vrzeli, zaradi česar lažje čiščenje

Uporabe: notranje čiščenje, čiščenje telesa, itd.

Seznam:

1SET*Podrobno Brush Set(3pcs/set)

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Prihranite Denar】 Ta avto notranje zadeve podrobno krtačo lahko v bistvu se uporabljajo za dolgo časa, in material, ki sama po sebi je enostaven za čiščenje.To podrobno čopič je zelo stroškovno učinkovit.

2.【Enostaven za Uporabo】Ta avto notranje zadeve podrobno čopič z dolgim ročajem je zelo udobno, da imajo in za uporabo, in ergonomska oblika zmanjšuje utrujenost uporabnika.

3.【Podrobno Čiščenje】Nadgradnjo podrobnosti krtačo z elektrostatično tehnologijo, ki z lahkoto pritegne in nato zbiranje prahu ali drobne zadeve, zato je zelo primerna za vas, da očistite svoj avto ali drugih krajih, še posebej, ko naletite na globoke, ozke ali majhne površine, ki jih je težko doseči!

4.【Škode-Free Materiala】Naše ščetke funkcija pp ročaj in ferrule gradnje, da preprečite nehoteno praske ali poškodbe končal površino.Prav tako, za razliko od lesenih ročajev, ki absorbirajo vodo, naše ročaji ne absorbirajo vodo in se ne poslabša s časom.

5.【Zmogljive Funkcije】Primeren za vse težko očistiti površine - enostavno čiščenje zavornih čeljusti, kolo razpoke, emblemi, barvah in barvah, notranjost gumbi, držala, bezels, radio in delov motorja.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5