Opis

Bullet Točk:

1. Vsestranski in Udoben: Ali potrebujete napihne pnevmatike za avtomobile, kolesa, motorna kolesa, ali električna vozila, ta prenosni kompresor za zrak, ima dve možnosti za izpolnitev vaših potreb.

2. Enostaven za Uporabo: Enostavno priključite kabel v vaš avto vžigalnik in priložite inflacije šoba za vaše pnevmatike ventil.Ta avto zračna črpalka se samodejno napihne vaše pnevmatike na želeni tlak v nekaj minutah. 3. Hitro Inflacije: S svojo dvojno črpalka turbo multiplikator in 150 psi max zračnega tlaka, ta pnevmatika je inflator prenosni kompresor za zrak, lahko v celoti napihne redno pnevmatike v zelo kratkem času, kar prihrani čas in težav. 4. Hrupa nižje: Uživajte v mirnem

in udobno pnevmatike inflacije izkušnje z našimi pnevmatike inflator prenosni kompresor za zrak.To zunanja oblika nadgrajeno kovinski valj, ki zmanjšuje hrup in vibracije in hladilni sistem, ki zagotavlja hitrejše odvajanje toplote in daljšo življenjsko dobo. 5. Natančno Merjenje Zračnega Tlaka: Ta pnevmatika je inflator vlažilniki zraka

kompresor je mogoče zagotoviti varno vožnjo s prikazom v realnem času pritisk na digitalnem zaslonu.Prav tako je uvozil smart žetonov, ki samodejno ustavi inflating, ko prednastavljena tlak ni dosežen.

6. Ta digitalni zračni kompresor je treba imeti za vsak gonilnik.To lahko napihne vaše pnevmatike v zelo kratkem času.To tudi zunanja oblika hitrejše odvajanje toplote in uvožene smart žetonov, da se zagotovi varnost in natančnost.

Specifikacija:

1. Ime: Pnevmatike Inflator Prenosni Kompresor Za Zrak

2. Material: ABS

3. Napetost: 12V

4. Moč dolžina kabla: 1,8 M

5. Napajanje tip: avto

6. Tip: Dvojček Valj

Package Seznam:

Avto Črpalka Zrak*1

Napihljivi Šoba*3

Kabel*1 (1,8 M)

Opombe:

1. Zaradi svetlobne učinke in zornih kotov kamere, barvo elementa, in to prikazano na sliki ima lahko nuance.

2. Zaradi ročnega merjenja, je lahko toleranca na velikost izdelka.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5