Opis

Opis:

Material: smole

Velikosti:4.3*3.3 cm/1.73*1.31 cm

Barva:kot slika

1.Material: Ti zahvalni imetniki kartic, ki so izdelani iz kakovostne smole, trajne in večkratno uporabo.

2.Bučna Design: ti tabela število imetnikov sprejme bučna nastop v zlato barvo, poglej ljubek in zabavno, elegantno in kmečke, catering na temo jeseni sezone in Zahvalni dan, lahko dodate in žetev vibe v tabelo nastavitev.

3.Širok Spekter Uporabe: te bučno mesto imetniki kartic, ki so namenjeni za prikaz tabele številke, namizne kartice, fotografije, slike, opombe, meni kartice in več, primerni za Zahvalni stranka, praznovanje trgatve, pade tematskih zabavo, poroko, rojstni dan, baby tuš, restavracija, pisarne, bar, bife in mnogih drugih zaprtih prostorih ali na prostem priložnostih.

4.Pravilno Velikost: te fotografije imetnikov za centerpieces so pribl. 1.31 x 1.73 cm, primerno za vas, da okrasite svojo tabelo, in tudi oni so enostavne za uporabo, vstavite kartico v steblo del buče

5.Vloge: Tega kraja kartice če imetnik je primerna za Božič, noč Čarovnic, Zahvalni dan, poroko uslug, rojstni dan, obletnico stranke, pisarna, jedilnica, doma vsakodnevno uporabo, itd., prav tako se lahko uporablja za prikaz tabele številka kartice, hrana znaki, pojasnjevalne opombe, recept kartice ali karkoli bi želeli, da se prikaže.

OPOMBA

1. Kot vsi vemo ,v različnih računalnikih prikaz barv drugače,barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od naslednje slike.

2. Če menite, težko izbrati velikost ,vas prosimo, da se obrnete mewe vam bo dala nekaj predlog,ampak to je za vas zgolj kot referenca.

3.Smo lahko sprejmete Mešani elementov,Barv In Velikosti Naročila.Več količinah, bolj popust.

Paket vključuje:

2 kos*Imetnikov Kartice,

Zahvaljujemo se vam za vašo pozornost, so tako številne koristne in poceni izdelek v naši trgovini.Lep dan!

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5