Opis

12V Električno Napravo za Čiščenje visokotlačni Prenosni Cleaner Spray Samodejno Zalivanje Pištolo za Pranje Avtomobila Vzdrževanje Samodejno Čiščenje Orodja

Funkcija:

1. Vsestranska Uporaba: pranje avtomobila se lahko uporablja ne le kot pranje pištolo, ampak tudi za vrt, zalivanje, namakanje kmetijskih, gospodinjskih čistil in številne druge načine.Ta načrt lahko vaše potrebe na različne načine, zaradi česar nakup tega izdelka tudi bolj praktična.

2. Širok Spekter uporabe: Visok Tlak, voda pištolo, ki se lahko uporabi v številne aplikacije, vključno z vrta zalivanje, namakanje kmetijskih, avto pranje, gospodinjskih čistil, in še veliko več.Ta načrt lahko izpolni svoje različne potrebe in je vsestranski orodje.

3. Opremljen s Tlačno Stikalo: črpalka za Prenosni pralni stroj je opremljen s tlačno stikalo, ki avtomatsko kosi izklopi, ko preklopite na vtičnico cev je zaprta.Ta zasnova prihrani električno energijo in povečuje življenjsko dobo.

4. 12V DC Napajanje: avto pranje čistilec je zasnovan z DC 12V napajanje in se lahko neposredno uporabi v avtomobilu, kar je zelo priročno in praktično.Ta oblika omogoča uporabo v prostem situacijah, izboljšati uporabnost izdelka, medtem ko je varno in zanesljivo.

5. Nizka Poraba Energije: Prenosni cleaner spray je namenjen za nizko porabo energije in dolgo življenjsko dobo, zmanjšati porabo energije in podaljšuje življenjska doba izdelkov.Ta oblika zagotavlja kupcem z boljšo izkušnjo uporabe izdelka, hkrati pa zmanjšuje stroške vzdrževanja.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Vmesnik Material: ABS

Ročaj Tip: Tip Prst

Šoba Material: ABS

Telo Material: ABS

Vodni Curek Tip: Vodni Stolpec

Z Vodo Cevi: Da

Velikost izdelka: 17 x 9.8 cm/6.7 x 3.9 palčni

Napetost: 12V

Trenutno: pribl. 5-6A

Maksimalni tlak: 0.68 Mpa

Splošno tlak: 0.4-0.5 MPA

Največji pretok: 4L/min

Calibre velikost belo cev: pribl. 8 cm/3.1 palčni

Bela cev: pribl. 1m/3.28 noge

Dolžina oranžna cev: 6 m/19.7 noge cca

Vir napajanja: 12V

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Voda Pištolo

1 x Vodna Črpalka

2pcs x Povezavo Cevi

1 x Napajalni Kabel

[relateproductdetail/]

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5