Opis

Na prostem Sončne Luči IP65 Vodotesen Vrt Senzor Lučka Telo Senzor Villa Male Stenske Luči 800MAH za Pot Vila na Prostem

Funkcija:

1. Klasična Oblika: retro slog in preprosta struktura na prostem sončne stene svetlobe ustvari klasičnih tradicionalnih steno, svetlobo, obliko, ki dopolnjuje sodoben zunanji življenjski prostori.Primeren je za različne zunanje površine, kot so skednji, hlevov, coops, nadstreški, terase, vrtovi, in garaže.

2. Čvrst in Vzdržljiv : Ta zunanji sončna luč, ki je narejen iz kakovostnih materialov in ima napredne IP65 nepremočljiva rating, zaradi česar je odporen na ekstremne vremenske razmere, kot so dež, sneg, visokim ali nizkim temperaturam.

3. Za učinkovito Rabo Energije in poprodajne Garancija : v Primerjavi z drugimi na prostem sončne luči na verandi, ta na prostem stenska svetilka je svetlejši in ima višjo učinkovitost polnjenja zaradi napredne solarnimi tehnologije.Sončne stene svetlobe stroškov v 6-8 ur pod sončno svetlobo in zagotavlja moč skozi noč, zaradi česar je visoko energetsko učinkovito in okolju prijazno.

4. Enostaven za Namestitev : Ta vrt senzor lučka se lahko namesti enostavno na steno površino brez napeljave zahtevajo, ki omogoča hitro in enostavno namestitev in uporabo.

5. Eleganten in Udoben : vila male stenske luči doda eleganco in barve, da zunanji življenjski prostor, hkrati pa zagotavlja udobje.Toplo luč osvetljuje območje okoli svojega doma, izboljšanje estetskega pritožbe in zaradi česar je varnejši in bolj priročno, da pluti ponoči.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Vir Energije: Sončna

Je Svetil Vključeni: Da

Sončne Celice Tip: Ni-MH

Napetost: 1.2 V

Certificiranje: NOBEN

Body Material: Plastika

Vir svetlobe: LED Žarnice

Slog: Sodobno

Raven zaščite: IP65

Številka Modela: Sončne Stene Svetlobe

Funkcije: Zaznavanje Svetlobe

Velikost: 9.4 x 6.9 x 13.3 cm/3.7 x 5.7 x 5.2 palčni

Embalaža: Boxed

Sončne celice: 2V 180MA polikristalni silicij

Zmogljivost baterije: 1,2 V 800MAH NiMH baterije

Delovni način: Svetlobe-nadzorovane indukcijske

Barva svetlobe: toplo bela

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

2pcs x Sončne Stene Svetlobe

[relateproductdetail/]

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5