Opis

Hranite vaše gume tesnila videti kot nov, z našo gumijasto tesnilo protectant.Globoka vlažilna formula, ki podaljšuje življenjsko dobo vašega tesnila pa zagotavljajo zaščito pred elementi.Z eno samo vlogo, ki trajajo do 60 dni, komolec design in zaščitni trak, da za enostavno in učinkovito vzdrževanje.

Ime izdelka: care agent

Izdelek gradivo: tekoči

Teža izdelka: 97g

Velikost izdelka: 3x4.4x13.9 CM (1.18x1.73x5.47inch)

Opomba: velikost Izdelka/slik, ki so ročno izmerjene in jih, prosim, odpusti mi za malo odstopanja

Seznam:

Gume Restavrator x1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Trdi, gumijasti deli: gume trakovi care agent zagotavlja globoko vlage, učinkovito preprečuje gume trakovi iz staranja, whitenings, in ji vrača elastičnost

2.Večjo Vzdržljivost: Z uporabo naše Prenove Popravilo Zastopnik, preprečevanje trakovi staranja in pokanje, da ostane prožna.Preprosto obrišite enkrat na mesec lahko ponudi podaljša življenjsko dobo.

3.Lahkotno Sijaj: Z našimi visoko zmogljivost Prenove Popravilo Zastopnik, ki vsebujejo 80ML formula, ki vam lahko obnovi in vzdrževanje vašega avtomobila lepoto za 60 dni, z lahkoto.

4.Enostavno Čiščenje: Izkušnje enostavno in nered-brezplačna aplikacija, s Prenovo, Popravilo Zastopnik.S svojim posebej izdelani komolec in jo obrišite, da-enostavno formulo, to ustreza telesa.

5.Preventivna Rešitev: poslovite od zmrzali in nizke temperature, kot je Sanacija Popravilo Zastopnik je zaščitni trakovi in formula zagotavlja preventivne rešitev za vaš avto.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5