Opis

SPTA Novo Zasnovana Brezžična Mini Polisher je bistvenega pomena za poliranje arsenal.Poljski vsak centimeter vašega vozila do popolnosti s tem lahki, barva popolnosti .

Mikro Polisher je majhna-velika barve popravek, ki je bil posebej zasnovan tako, da je mobilni telefon in lahki zagotoviti podrobno svobode.Ujema z 1, 2 &3-palčni varnostno ploščo, ta stroj učinkovito nohte okoli emblemi, telo linije, in ozkih področjih do popolnosti.Ta kompaktna in brezžični poliranje omogoča doseganje brezhibno konca, brez skrbi, iskanje najbližjo vtičnico in prosijo za podaljšek.

Kot nalašč za ozkih področjih in poenostavljeno poliranje praksi.V Vrtinec Morilec Mikro je mobilna in lahki polisher, ki tehta več kot 50% manj kot standard polisher.Okretna 2000mAh omogoča doseganje višje dolg delovni čas pri največji hitrosti in stroškov nazaj do polnega v nobenem trenutku, ko je vaš drugi je že pripravljen za roll!

Prosto vrteti, dual - vrtenje omogoča hologram-brezplačno poliranje in aktivno ustvarja toploto prek svojih 4500 vrt / MIN elektrarne.Spremenljivke-krmilnik je iz svoje poti, ko poliranje in preklopi med 2500 in 4500 nihanj na minuto na letenje.Če težji rez je želeno, ali ste\\ " d všeč, da uporabite preprogo vaja prilogo, rotacijski prilogo postavlja vse 4500 OPM na dosegu roke za pa vas, da ga uporabljate.

SPTA Praske Morilec Mikro lahko dosežete poliranje naloge in ozkih področjih barve popravek na standardno velikost vozila na ena .SPTA Nov Akumulatorski Zavrtimo Morilec Mikro odpravlja nered iz svoje garaže, ko poliranje in njihovi kosi je, da imajo podaljšek.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5