Opis

Podrobnosti:

Gobica za poliranje, pad: prihajajo z 9 kosov goba poliranje v 2 oblike, ravno goba in valovite goba, različne barvne spužve imajo različne mehkobo, ravno goba (iz grobe v fino, oranžna, bela, rumena, črna), valovite goba (iz grobe v fino, oranžna, bela, rumena, modra).

Avto poliranje kapuco: modra poliranje pokrov je izdelan iz visoko intenzivnostjo in visoko gostoto microfiber materiala, ki učinkovito adsorbs prah in delci; bela poliranje kapa je narejena iz visoko kvalitetnih sintetičnih flis, je microfibers so razdeljeni v osem vlaken, kar povečuje površino, poroznosti in absorpcije vode

Praktično poliranje sklop: avto pene poliranje v različnih barvah, z različnimi mehkobo, ki lahko izpolnjujejo vaše različnih poliranje potrebe, primerna za poliranje grobo in manjših površin, poliranje lahko uporablja v pnevmatski ali električni poliranje stroj; učinkovito rezanje in poliranje, primerno za težko avto oksidacije premaz, praskami.

Specifikacija:

Barva: kot prikazano sliko

Velikost: 5 cm

Material: Goba + Volnene

Obrazec: Okroglosti

Univerzalno Vgradnjo = YES

Package vsebina:

16*poliranje kit

Opomba:

1. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2. Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5